Mediebedriften Strossle styrker laget og har ansatt tre nye. Strossle leverer teknologi til nettaviser med tanke på anbefalinger, stoffutveksling og innholdsmarkedsføring.

Nå har bedriften hentet fra Schibsted, United Influencers og Nent-gruppen.

Malin Karlsson har åtte år bak seg i Schibsted hvor hun blant annet har jobbet salg. Strossle skriver at Karlsson har mye å by på når det gjelder innsikt og strategiske tilnærminger.

- For meg er Strossle en takknemlig kanal å få representere i markedet. Det er en kvalitets-kanal som leverer godt for både annonsører, lesere og publisister. Dette er noe som er viktig for meg som rådgiver og noe som gjør at jeg kan stå inne for det jeg forteller våre annonsører, sier Karlsson.

Rebecca Krøvel kommer fra United Influencers og er nå en del av salgsteamet i Strossle.

- Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe for Strossle. Strossle er en utrolig spennende kanal og jeg ser frem til å kunne bidra til at enda flere får blitt kjent med mulighetene der. Jeg har i tillegg hørt så mye positiv om Strossle-gjengen, og etter noen uker på jobb kan jeg allerede røpe at ingenting er overdrevet, sier Krøvel.

Tina Hestnes Nicolaysen er hentet fra Nent-gruppen hvor hun har jobbet i over syv år og vil jobbe som kampanjesjef i Strossle.

- Jeg valgte Strossle fordi jeg ønsker å være med i den digitale utviklingen av medieverden og med deres kreative forretningsidé og firmakultur er Strossle en spennende og nyskapende bedrift, som appellerer tydelig både til markedet og til meg som medarbeider. I Strossle-familien føler jeg at jeg kan utvikle meg og bli en viktig bidragsyter til konseptet, sier Hestnes Nicolaysen.

- Vi opplever nå en tiltakende vekst på kampanjer og publisister, og føler oss godt rustet for et bra 2020, sier landssjefen i Strossle, Trånn Ciekals, om ansettelsene.