Konsulentselskapet Curamando, som skal hjelpe bedrifter med å bli mer datadrevne i sine beslutninger, har mer enn doblet antall ansatte det siste året og nå ønsker de flere bransjekjenniger velkommen i selskapet. ​Blant de nyansatte er tidligere Amnet sjef, Bendik Heiberg

- Etter en periode med mange ulike rekrutteringsprosesser var det ikke vanskelig å velge Curamando med den unike kombinasjonen av kunnskapsrike konsulenter, enorme ambisjoner og finansiering for å lykkes. Når den viktigste ressursen, alle menneskene, i tillegg også virker såpass bra. blir det en svært god kombinasjon, sier Heiberg.

Heiberg tar stillingen som seniorrådgiver i Curamando, men får et spesielt ansvar for å bygge opp et team med tilhørende tjenester rundt annonse- og markedsføringsteknologi i Norge. I tillegg til å ha bygget opp trading-desken Amnet, har Heiberg de siste årene også jobbet selvstendig som investor i oppstartsselskaper og som konsulent.

- Jeg ser frem til å jobbe med og videreutvikle den spennende kundeporteføljen Curamando allerede har, og hjelpe kundene å skape langsiktig og bærekraftig vekst ved hjelp av digital kunnskap og forretningsforståelse, ​sier han.  

Også Geir Brå Ellefsen starter i Curmando og kommer fra mediebyråbransjen. Han har på sin side vært med på å bygge opp Mediacom til å bli en viktig aktør innen søk i Norge. Han har også vært med på Cloud Media sin satsning, hvor de innførte søk og webanalyse som en kritisk del av innholdsproduksjonen.

- Det skjer veldig mye spennende i Curamando-gruppen og jeg gleder meg til å være en del av utviklingen og lære fra miljøer jeg ikke har jobbet med tidligere, forteller Ellefsen.

Srikrishna Ardhanari er den siste som er rekruttert og han kommer fra Chennai i India, hvor han jobbet som analytiker i Fidelity Investments. Han jobbet med maskinlære og analyse for å fasilitere datadrevne beslutninger på tvers av selskapet. I Curamando kommer arbeidsoppgavene primært til å være avansert dataanalyse.

- Jeg er virkelig glad for muligheten til å jobbe og lære av en dedikert gjeng med digitale spesialister, sier Ardhanari.

Curamando sier de har en offensiv rekrutteringsstrategi for 2020 og lover en ny dobling av antall ansatte, noe de altså også gjorde i 2019.