HBO har annonsert enda en oppfølgerserie til gigantsuksessen Game of Thrones, det melder The Hollywood Reporter. Fra før er det kjent at en oppfølger allerede er i gang med innspillingen. Den andre oppfølgeren, som The Hollywood Reporter kaller «The Targaryen prequel» skal skrives av Ryan Condal og Game of Thrones-forfatteren George R. R. Martin.

Serien vil fokusere på huset Targaryen og handlingen vil finne sted 300 år før hendelsene i originalserien. Navnet Targaryen ble vi kjent med gjennom karakteren Daenerys Targaryen som spilte en meget sentral rolle i originalserien.  

HBO har ikke ville kommentere saken overfor The Hollywood Reporter, men bransjemagasinet skriver at serien vil baseres på boken «Ild & blod» skrevet av George R.R. Martin. Boken åpner med Aegon Erobreren, skaperen av jerntronen, og tar for seg ulike generasjoner i Targaryen-slekten.