Teknologiselskapet Brandmaster har overtatt alle aksjer i markedsføringsselskapet Tactic. Det opplyser selskapet om i en pressemelding i dag.

- «Content og multi-channel marketing» krever konstant utvikling i den stadig voksende martech-industrien. Det er en glede å kunne presentere dette oppkjøpet som er nok et steg i vårt møte med fremtidige krav innen markedsføringsteknologi, sier Karl Fredrik Lund, administrerende direktør i Brandmaster i pressemeldingen.

Den tidligere Creuna-sjefen ble ny sjef i Brandmaster i august.

Les mer: Tidligere Creuna-sjef får ny jobb - Karl Fredrik Lund blir ny sjef i Brandmaster

Brandmaster, som er en ledende aktør innen skybaserte løsninger for internasjonal merkevarekontroll og beskyttelse, har mer enn doblet omsetningen de siste fem årene til rundt 50 millioner kroner. 

Tactic leverer løsninger for produksjon og målretting av annonser på tvers av ulike digitale plattformer og kanaler.

- Brandmaster passer godt med både vår løsning og kundeportefølje. Deres posisjon og produkter er et utmerket supplement til vår teknologi og vil gi store fordeler til våre eksisterende kunder fremover, sier styreleder i Tactic, Jørgen Aanonsen.

- Behovet og hvordan man lager dynamisk innhold endrer seg i rekordfart og Tactic-plattformen passer godt inn i vår eksisterende produktportefølje. Fremover vil vi utnytte det beste fra begge plattformer og utvikle vårt løsningstilbud videre. Vi skal sørge for at vi er rigget for fremtidige krav med tilbud om en one-stop-løsning innen marketing- og brand management. Tactic muliggjør bruken av målrettet innholdsmarkedsføring for økning av ROI og konverteringer for merkevarer i sanntid, sier Gunnar Larsen, COO i Brandmaster.