Knowit i Norge nådde en viktig milepæl i 2018, da selskapet for første gang passerte en omsetning på én milliard kroner. Omsetningen i fjoråret endte på 1.042 millioner kroner, opp fra 839 millioner i 2017, en økning på 28 prosent.

Driftsresultatet (EBITA) endte på snaue 127 millioner, opp fra 98,7 millioner i 2017. Det gir en driftsmargin på 12,2 prosent, opp fra 11,8 prosent året før.

Selskapet fikk 113 flere medarbeidere.

- Vi fortsetter å tiltrekke oss nye medarbeidere, noe som er helt sentralt for fortsatt vekst. En av årsakene til veksten er at vi fortsetter arbeidet med å skape en inkluderende selskapskultur og en mer likestilt arbeidsplass, sier Fredrik Ekerhovd, konserndirektør i Knowit og leder for Knowit Experience.

- I et marked med hard kamp om de beste hodene er det spesielt gledelig at vi vokste med så mange nye medarbeidere i Norge i fjor, legger Ekerhovd til.

Knowit i Norge teller nå 638 medarbeidere, fordelt på de tre forretningsområdene Knowit Insight (management consulting), Knowit Solutions (IT- og systemutvikling) og Knowit Experience (digitale brukeropplevelser).

Knowits omsetning i Norden (konsern) endte på 2,88 milliarder kroner i 2018, opp fra 2,56 milliarder året før. Resultatet endte på 294,8 millioner, opp fra 236,6 millioner i 2017. Antall ansatte i konsernet økte med 168 medarbeidere i 2018.

- Vi har enda et godt år, med vekst i alle deler av virksomheten. Spesielt er jeg glad for at vi oppnår sterk organisk vekst uten at det går ut over våre marginer. Det gir oss et veldig godt utgangspunkt for det kommende året, sier Per Wallentin, administerende direktør og konsernsjef i Knowit.