Hos Try Apt kan daglig leder Kaare Øystein Trædal puste lettet ut – nå er to nye digitale designere i hus.

- Vi har hatt behov for flere digitale designere ganske lenge. Når du ansetter, må du imidlertid treffe riktig. Å kunne ønske Emil Karlsson og Johanne Radford velkommen nå er derfor et bevis på at grundig rekruttering tar tid, sier Trædal.

Emil Karlsson kommer rett fra «over dammen», etter å ha tilbrakt ni år der. Han har jobbet som senior designer for B-Reel i New York og senior art director for Stink Studios i Los Angeles.

- Kaare Øystein kontaktet meg første gang for to år siden. Den gangen føltes det litt prematurt å flytte tilbake. Men etter hvert som jeg har sett de dyktige fagressursene som er tilknyttet Try Apt og kommunikasjonsløsningene som Try-huset skaper sammen for kundene, skjønte jeg at dette var riktig tidspunkt da vi tok opp tråden i fjor, forteller han.

Den andre nyansatte er altså designeren Johanne Radford, som er nyutdannet interaksjonsdesigner ved Malmø universitet.

- Noe av det som virkelig har imponert meg, er hvor dyktige kollegene mine Try Apt er til å fokusere på brukeren i alle faser av et kundeløp. Det hjelper fint lite hvis en kreativ løsning har fint design eller innovativ teknologi, så lenge den ikke scorer full pott på brukervennlighet. Gode UX-prosesser er helt nødvendig for å lykkes med kommunikasjonen, og jeg gleder meg til å bidra på dette området i Try Apt, sier Radford.