To av de siste nyansettelsene i Try Apt er allerede godt kjente for mange i Try-huset. Både kreativ frontend-utvikler Marius Nohr og prosjektleder Linda Tillier har nemlig jobbet i byrået tidligere. De forlot Try Apt i henholdsvis 2016 og 2017.

Daglig leder Kaare Øystein Trædal er glad for å ha dem tilbake.

- Jeg har alltid hatt en fin tone med både Marius og Linda. Derfor føltes det også helt naturlig at vi holdt en viss kontakt også etter at de forlot Try Apt. De er dyktige fagpersoner, og selv om jeg har rekruttert 25 nye ansatte i løpet av de siste 18 månedene, er det vanskelig å finne noen som matcher profilene deres fullt ut. Og så er de i tillegg flotte mennesker som har vært dypt savnet av alle her. Det at de nå er tilbake, er jeg derfor veldig glad for, sier han.

Marius Nohr vender tilbake etter et par år i Notch.

- Først når du står på utsiden skjønner du hvor godt du egentlig hadde det. Dagens utviklere og designere i Try Apt er utvilsomt blant bransjens aller dyktigste. Og i et så stort fagmiljø som vi har her får du virkelig brynt og strekt deg. Samtidig har jeg lært masse i løpet av tiden jeg var vekk. Det er viktig kunnskap som jeg ikke ville vært foruten og som jeg gleder meg til å bruke i min nye hverdag i den nye gamlejobben, sier han.

Linda Tillier var prosjektleder i Hyper i ett år før også hun ombestemte seg. 

- Jeg hadde jobbet åtte år i Try Apt. Etter så lang tid er det naturlig at du blir nysgjerrig på noe nytt, og jeg er glad for erfaringene fra Hyper. Men det er nå en gang noe spesielt å jobbe med Norges dyktigste og mest kreative kolleger i Try Apt. Og i en forlengelse; Try Reklamebyrå, Try Råd, Try Opt og Pol. Det oppstår en nerve og kultur som ikke lar seg gjenskape. Å vende tilbake til Norges beste byrå er derfor ikke en halen mellom beina-øvelse, men en følelse av å komme hjem, sier hun.