Vibeke Hauge går til Accenture Interactive for å være med på arbeidet om «å skape nye kundeopplevelser og digitale plattformer».  Hun blir også sentral i å bygge opp Accenture Interactives satsing på kommunikasjon som en integrert del av teamet som nå teller over 60 ansatte og som har en omsetning på over 100 millioner kroner.

- Vi gleder oss enormt til å få Vibeke Hauge med på laget. Hun har lang og verdifull erfaring fra Geelmuyden Kiese og Dinamo, og er etter hva vi hører et arbeidsjern med sprudlende humør – og sånne folk trives erfaringsmessig både kunder og kollegaer med, sier Stian Fossum, leder av Accenture Interactive.

Vibeke Hauge slutter dermed som partner i Geelmuyden Kiese og forsvinner dermed ut av GK-døren som en av flere partnere den siste tiden. På relativt kort tid har både Nina Riibe, Marius Eriksen og Bård Hammervold sluttet.

Hauge sier i en melding at hun «har hatt nesten tre fantastiske år i GK, og hadde ingen planer om å slutte.»

- Jeg har imidlertid stor tro på satsingen til Accenture Interactive, og gleder meg utrolig til å være med og forme digitale kundeopplevelser i et norsk byrå med globale muskler. Når Interactive samtidig øker fokuset på kommunikasjon og ansetter kreatører, var dette midt i blinken for min del, sier Vibeke Hauge.

Hun mener det er satsingen til Accenture om å bygge nye kundeopplevelser og etablere nye digitale plattformer som lokker.

- Vi ser jo hver eneste dag hvordan produkter og tjenester forandres for å være mer tilpasset kundene - enten det handler om at du kan få mat levert på døra fra Kolonial.no, bli guidet av lokale gjennom Airbnbs opplevelser når du er på ferie, eller også nå bli hentet hjemme av bussen hvis du bor i Sauda. Målsettingen til Accenture Interactive er å bli «the number one experience agency» utifra en tanke om at de aktørene som tilbyr de beste brukeropplevelsene blir vinnerne i kampen om kundene, og jeg har stor på denne tilnærmingen, og har utrolig lyst til å være med på den reisen, sier Hauge.