Facebook fikk et resultat etter skatt på 5,14 milliarder dollar i tredje kvartal, opp fra 4,71 milliarder dollar i samme kvartal i fjor. Resultatet per aksje ble på 1,76 dollar, mot ventet 1,47 dollar, ifølge CNBC. 

 - Vi fikk et solid kvartal, sier Facebooks grunnlegger og konsernsjef Mark Zuckerberg i en telefonkonferanse tirsdag kveld norsk tid, ifølge E24.

Mens Facebook slo forventningene på resultat, nådde ikke Zuckerberg helt opp på inntekter og brukeravekst.. Omsetningen i tredje kvartal ble på 13,73 milliarder dollar, sammenlignet med 10,33 milliarder dollar for ett år siden og så vidt under forventningene på 13,77 milliarder dollar, ifølge Marketwatch.

Facebook hadde 1,49 milliarder daglige brukere i tredje kvartal, som er en liten økning fra 1,47 milliarder daglige aktive brukere i forrige kvartal. Dette var noe svakere enn forventningen om at selskapet skulle ha 1,51 milliarder aktive daglige brukere, ifølge CNBC.

Den gjennomsnittlige inntekten per bruker ble som ventet 6,09 dollar. 

-Vi skaper de beste tjenestene for private meldinger og story-produkter, og det er store muligheter i video og handel også, sier Facebook-sjef Mark Zuckerberg.

Aksjen falt først i etterhandelen, men stiger nå om lag to prosent. Så langt i år har Facebook-aksjen falt om lag 15 prosent, og siden toppen i slutten av juli har aksjen falt 33 prosent, skriver Hegnar Online.