Thomas Elvestad slutter i sin globale markedsdirektør-stilling i Telenor Digital til fordel for en nyopprettet stilling i det digitale betalingsselskapet Klarna som markedsdirektør.

- Jeg har hatt en utrolig spennende og lærerik tid i Telenor der jeg har jobbet med digitale tjenester, men etter snart fem år i selskapet så var jeg klar for nye utfordringer. Jeg er utrolig glad for at det ble Klarna, sier Elvestad.

Han mener selskapet er en «av få unicorns (selskaper med over en milliard dollar i markedsverdi, red. anm.) i Skandinavia.»

- Selskapet er kåret til et av de mest disruptive fintech-selskapene i verden og har ekstrem fokus på brukeropplevelse og markedsføring. Det er heller ingenting å si på ambisjonen om å bli et av verdens største livsstilbrands. For meg er dette den ultimate jobben, sier han.

Han skal jobbe tett med David Sandström som er global marketing-sjef i Klarna.

- Det er ingen hemmelighet at vi har forsøkt å fylle denne rollen i lang tid. Med de høye ambisjonene vi har både på markedssiden og rollen, har vi ikke klart å finne noen som kjentes riktig ut før vi traff Thomas Elvestad. Han har den rette kombinasjonen av driv, entreprenørskap og lederskap til å ta seg av den fantastiske utfordringen som Klarna står overfor i Norge. Jeg er utrolig glad for at vi skal gjøre denne reisen sammen, sier Sandström. 

Elvestad sier til Kampanje at hans «største oppgaver vil være å lede, bygge og utvikle marketing i Norge, styrke brandet til Klarna og lansere nye tjenester» 

- Også skal jeg få så mange som mulig til å oppleve Klarna. Jeg tar med meg verdifull erfaring fra å ha jobbet med sterke merkevarer som Freia, Maarud, Microsoft og Telenor. Dette blir smooth, sier Elvestad.