Snap Inc. har slitt i aksjemarkedet etter at de gikk på børs i fjor. Nå kan trenden se ut til å snu, og etter at Snapchats morselskap la ut tallene for fjerde kvartal i går kveld, gjorde aksjen et hopp på så mye som 27 prosent, skriver Financial Times.

Selskapet taper fortsatt store penger, men nå øker antall daglige brukere med 18 prosent til 187 millioner. Det er den største brukerveksten Snapchat har hatt på over et år. Omsetningen økte med 72 prosent til 285,7 millioner dollar. Det er mer enn analytikerne hadde ventet.

Snapchat gjorde nylig en drastisk omlegging av designet på appen, noe mange, Snapchat-sjefen inkludert, trodde ville gi en negativ effekt på kort sikt.

- Arbeidet vårt i 2017 er bevis på at vi ikke er redde for å ta store grep for å sikre suksess for selskapet lang sikt, sier Snap-sjef Evan Spiegel i en uttalelse.