Are Traasdahl er en av initiativtakerne bak forslaget om å etablere en teknologi-hub i Myntgata 2, skriver nettavisen Estate Nyheter.

- Dette er en fantastisk lokalisering for å styrke en fremtidig teknologi-satsing for Oslo som helhet, samtidig som man kan bidra til å skape en «ny giv» i Kvadraturen, sier Traasdahl til Estate Nyheter.

Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) har anbefalt å bruke eiendommen i Kvadraturen til å videregående skole, i kombinasjon med flerbrukshall og lokaler for kultur- og kunstvirksomhet.

Traasdahl mener man integrere et skole-element i deres hub-forslag.

- I fremtiden vil man tenke helt annerledes rundt hvordan undervisning lokaliseres og integreres med andre virksomheter. I Myntgata 2 kunne man koblet større og mindre teknologibedrifter med interesserte skoleelever.