Den norske divisjonen til digitalbyrået Knowit Experience teller nå 250 ansatte, noe som er 34 flere enn ved starten av 2017, forteller daglig leder.

- Vi er opptatt av å få inn profiler som har en lidenskap, og som ønsker å drive frem innsikt, innovasjon og samfunnsutvikling. Mange har lang erfaring, men det er også viktig for oss å ansette de beste talentene, sier leder i Knowit Experience, Fredrik Ekerhovd.

I Norge har Knowit Experience kontorer i Oslo og Bergen – og veksten fordeler seg likt i de to byene.

Blant de nyansatte i Norge er følgende personer: Kari Skjold, Magnus Lund, Simen André Hansen, Jonas Thire, Tom Christensen, Line Holtskog, Benjamin Chellaram, Caroline Grimstad, Dyre Ekeberg Schjerve, Thea Basthus Nilsen, Alf Hammerseth, Miriam Strandquist, Kristin Fjalestad, Sigurd Wahl, Lana Vu, Kristoffer Berge, Lars Liverød, Dejan Caric, Malin Samuelsson, Sondre Dyvik, Anniken Carson Engesvik, Ørjan Sveen, Emilie Kreyberg og Per August Krämer. Alle disse har startet i Knowit Experience i Oslo i 2017

- Veldig mange av kundene våre er inne i omfattende digitalisering- og endringsprosesser som krever stor bredde i kompetanse. Vi ansetter de som er gode på brukeropplevelse, teknologi, kommunikasjon og marketing, forteller Ekerhovd.

Knowit Experience står for ett av tre forretningsområder i Knowit, og har spesialisert seg på målrettet digitalt nærvær og brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier. I høst rundet byrået 2000 ansatte, fordelt på 23 kontorer i seks land.