Try-byrået Apt er i ferd med å bygge seg opp som et mer selvstendig miljø i jungelen av digitalbyråer. Det innebærer rekruttering fra inn- og utland, og sist inn døra i Apt er Arnt Christian Scheele, som er tidligere Head of Digital Media i Los&Co.

- Jeg gleder meg veldig til å starte i Apt. Det å jobbe i krysningspunktet mellom kreativitet, strategi og teknologi ligger mitt hjerte nært, og med de planene som ligger fremover for Apt blir dette veldig spennende, sier Scheele.

I Apt skal han bidra med rådgivning og digital konseptutvikling i samarbeid med designere, utviklere og kreatører.

- Stadig flere kunder ønsker strategisk digital rådgivning og utvikling av konsepter for å navigere riktig i en verden som endrer seg stadig raskere. Med Arnt Christian på laget tar vi et første viktig steg i retning av å bygge en sterkere digital kundefront i Apt, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

Les også: Gjør om Apt til tech-byrå – henter sjef fra Making Waves