Silvija Seres er matematiker og investor og har bakgrunn fra selskaper som Fast Search & Transfer, Microsoft og driver nå sitt eget selskap kalt TechnoRocks.

Hun sitter også i styret i NRK som deres teknologiske alibi ettersom hun brenner for å utvikle tech-selskaper.

Sammen med Vibbio-gründer Stine Norum gjester hun Kampanjes podkast denne uken for å snakke om en liten minoritet i tech-bransjen, kvinnene. Tidligere har Kampanje skrevet at andelen kvinnelige tech-gründere i Norge kan være nede i fattige én prosent. 

Les også: - Menn leker helst med andre menn

Seres mener flere kan tillate seg å ta en mye større risiko enn de er klar over. Hun mener også man må slutte å etterstrebe uoppnåelige idealer.

- Glem superkvinnen som forteller at alt gikk i femte gir hele livet. Alle feiler. Vi trenger flere typer som Pippi Langstrømpe som sier at dette har jeg ikke prøvd før, men det går sikkert bra, og litt mindre superdamer som fikser alt og ikke forteller om alle gangene de feiler, sier Seres.

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.

Få også med deg forrige ukes podkast: - TV 2 kunne vært en enda større suksess