Nils Ola Bark vil inngå i Ateas ledergruppe og rapportere til administrerende direktør i Norge, i følge en pressemelding. Det skriver Computerworld.

Bark kommer fra stillingen som byråleder i Isobar Norge som er en del av Dentsu-konsernet. Men i kjølvannet av de store kuttene i byrået valgte Bark å se seg om etter noe nytt å gjøre. Tidligere har Bark hatt flere lederstillinger i Schibsted.

-- Vi ser frem til å få Nils Ola sin kompetanse ombord for å løfte vårt samarbeid med våre partnere og kunder og bidra til den endringen som skjer raskere og raskere i vår bransje. Det blir et meget spennende samarbeid og vi ønsker Nils Ola velkommen til oss, sier Michael Jacobs, som er administrerende direktør for Atea i Norge.

Nå forlater Bark medie- og kommunikasjonsbransjen til fordel for IT-bransjen, men han vil i sin nye stilling få god bruk for sin kompetanse innen kommunikasjon, strategi og forretningsutvikling og salg- og markedsføring. Bark begynner nemlig i stillingen som markedsdirektør i Atea som er et selskap som er en stor leverandør av IT-tjenester og oppbygging av infrastruktur i selskaper.

- Teknologi er hovedbidragsyteren i den brytningstiden vi står midt oppe i. Atea er en av de mest sentrale premissgiverne i denne utviklingen. Jeg ser det som en stor tillitserklæring å bli tildelt denne rollen og gleder meg stort til å bidra til Ateas videre utvikling, sier Nils Ola Bark.

Han begynner i Atea 8. august.