Det norske annonseteknologi-selskapet Tactic Real-Time Marketing henter inn 10 millioner kroner i frisk kapital. Pengene skal brukes til å kapre flere internasjonale kunder, opplyser selskapet i en pressemelding.

 En investorgruppering bestående av blant andre Firmament AS, AS Uthalden og Anders Brandt går inn med 10 millioner kroner i det snart tre år gamle DCO-selskapet (digital creative optimization), Tactic Real-Time Marketing. Selskapet lanserte annonseplattformen Tactic i markedet våren 2014 og har 15 ansatte.

Skal bli størst i Norden
Kommersiell leder i Tactic Real-time Marketing, Jørgen Schrøder Aanonsen, sier midlene gir mulighet for nyansettelser og ytterligere internasjonal vekst. Innen utgangen av 2016 skal ti nye medarbeidere ansettes.

- Midlene som nå er hentet inn skal brukes på å rekruttere de dyktigste og mest ambisiøse menneskene som har lyst til å være med på et internasjonalt vekst-eventyr. I tillegg videreutvikler vi plattformen vår for å sikre at våre kunder kan holde seg foran konkurrentene sine, sier daglig leder Tactic Real-Time Marketing, Per Elling Braseth-Ellingsen.

- Vi opererer i et stort og dynamisk internasjonalt marked for digital markedsføring. Stadig mer av innholdsproduksjonen blir automatisert, og vår plattform gjør denne automatiseringen enklere og mer effektiv. Vi har allerede en mengde nordiske annonsører på kundelisten, blant andre HBO Nordic, DNB og TUI. Vårt første mål er å bli størst i Norden, sier Aanonsen i meldingen.