Telenor hadde en omsetning på 33 milliarder kroner i årets første kvartal. Det er en forbedring på 1,6 milliarder kroner fra første kvartal i fjor.

Brutto driftsresultat steg fra 10,8 til 11,7 milliarder kroner. Resultat etter skatt ble på 4,3 millarder kroner, opp fra 3,9 millarder kroner.

- Med en intens konkurranse i flere markeder, er det fortsatt en prioritet for meg og lederskapet mitt på tvers av våre europiske og asiatiske markeder å drive med lønnsom vekst, samtidig som vi holder et øye med kostnadene, sier administrerende direktør Sigve Brekke i kvartalsmeldingen.

Telenor hentet inn 5,4 millioner nye kunder i kvartalet og har nå en kundebase på 208 millioner over hele verden. I Norge er utviklingen en annen. Her mistet Telenor 34.000 abonnenter i kvartalet. Den totale omsetningen falt fra 6,6 til 6,3 milliarder kroner.