I Bakken & Bæck skal Anne Worsøe styrke selskapets satsing på internasjonale ventures, forretningsutvikling og større innovasjonsprosjekter. Hun har over 20 års erfaring med startups og investeringskapital.

- Anne Worsøe har en erfaring og et nettverk som savner sidestykke i den norske bransjen, og vi er utrolig heldige som har fått henne med på laget. Det er mange fellestrekk mellom henne og oss, som at hun jobber tett med både startups og store selskaper og har et bredt nettverk i USA. Vi har samme mål, og jeg tror det er en perfekt match, sier daglig leder i Bakken & Bæck, Tobias Bæck i en pressemelding.

Bakken & Bæck jobber med etablerte selskaper så vel som gründere, startups og investorer, og får helt eller delvis betalt i andeler. Selskapet utviklet også produkter og selskaper selv.

- Dette har vært svært vellykket, og med Anne Wosøe på laget ønsker vi å profesjonalisere og skalere opp denne type samarbeid, sier Bæck.

Worsøe har tidligere blant annet jobbet som leder for New Business i Statkraft, direktør for forretningsutvikling i Oslotech, samt som direktør for San Francisco-kontoret til Innovasjon Norge hvor hun ledet oppstarten av Nordic Innovation House i Silicon Valley.

- Digitalisering er en av de sterkeste innovasjonsdriverne i de fleste industrier. Bakken & Bæck er utrolig dyktige, kreative og ambisiøse, med gode verdier i bunnen. De designer og utvikler imponerende løsninger på reelle utfordringer for alt fra venturefinansierte startups fra Silicon Valley til nordiske konserner, i tillegg til å utvikle egne prosjekter. Dette er et faglig sterkt team som tenker stort og løper fort i et internasjonalt marked. Det er et fantastisk utgangspunkt og veldig inspirerende og morsomt miljø å jobbe med, sier Worsøe.