Den lenge varslede omleggingen av Facebooks «liker»-knapp er endelig klar til å rulles ut til alle Facebooks brukere. Det skriver The Verge.

I tillegg til å trykke tommel opp, kan man nå trykke på et hjertesymbol og emojier som uttrykker at man ler, at man er trist eller at man er sint.

Etter å ha testet ut emojiene i Spania og Irland, har Facebook valgt å fjerne to emojier, blant annet en som skulle uttrykke forvirring. En «liker ikke»-knapp, som flere brukere har etterspurt, var aldri en del av planen til Facebook.

- Som dere ser, er det ikke en «misliker»-knapp, men vi håper dette kan fylle behovet til dem som har ønsket seg det. Vi har undersøkt hvilke kommentarer og reaksjoner som uttrykkes oftest på Facebook, og deretter arbeidet med å designe en opplevelse rundt dem som er elegant og morsom, skriver Facebooks produktsjef Chris Cox på Facebook.