Serial, verdens mest nedlastede podkast, lanserte i desember sesong 2. 

Sesong 2 handler om forsvinningen til den amerikanske soldaten Bowe Bergdahl. Bergdahl skal ha forsvunnet under mystiske omstendigheter da han tjenestegjorde i Afghanistan i 2009. 

Bergdahl ble etter forsvinningen holdt fanget av Haqqani-nettverket (en Taliban-alliert gruppe) i perioden 2009-2014. Bergdahl sier selv at han ble bortført da han gikk fra posten sin, og at han ble kidnappet med vilje for å sette søkelys på kritikkverdige forhold i troppen han var en del av. Ifølge Bergdahls tidligere medsoldater stemmer ikke dette og Bergdahl kan nå bli dømt til livstid for å ha forlatt posten, og for å ha overgitt seg til fienden. 

Serial sesong 1 kom ut ukentlig. Det samme har sesong 2 gjort, inntil nå.

- Vi endrer sendeplanen, og Serial vil nå komme ut annenhver uke. Det er kanskje ikke hva dere ville høre, men den gode nyheten er at vi legger til masse ekstra materiale, skriver reporter Sarah Koenig i et nyhetsbrev.

- Historien går i så mange retninger, og etter hvert som vi undersøker mer får vi tilgang til flere nøkkelpersoner som er nært knyttet til Bergdahl's sak, og til mer informasjon enn vi trodde.

Koenig skriver videre at det minst blir én ekstra episode som følge av dette.