I år får kundene i Circle K sin egen, unike reklamefilm tilsendt fra Circle K. Filmen er en del av den årlige «Koppen-kampanje» og med seg på laget har bensinstasjonskjeden fått med seg en poulær radioprogramleder til å lese inn hilsen. Hint: Hun ledet programmet «Kjærlighet uten grenser» med stor suksess (se svar nederst i saken). 

Den tidligere programlederen har lest inn de over 1.000 navnene som er med i kampanjen.

- Vi benytter datadrevet video for å fortelle Topp-kundene at de får Koppen 2024. Datadrevet video egner seg veldig bra for å skape den gode følelsen, sier CRM- og lojalitetssjef, Inger Cecilie Ballestad, i Circle K Norge.

Her kan du se reklamefilmen fra Circle K. 


Bruker Stordalen-selskap
Kampanjens kreative uttrykk er det Dinamo som står for med Sølvrev som produksjonsselskap.

- Med nydelig musikk, stemningsfulle bilder og våre egne ansatte som skuespillere, er vi svært tilfreds med resultatet. Tilbakemeldingen fra kundene så langt, er at de også har satt pris på å få denne sjarmerende filmen, sier Ballestad

Kampanjen er utført i samarbeid med det norske teknologiselskapet Seen, som eies av blant andre Petter Stordalen. Seen stod blant annet bak Erna Solbergs reklamestunt under valgkampen sist. Også Sbanken har gjort en lignende reklamekampanje

Les også: Høyre håper på viralsuksess med ny reklamefilm: - Noe helt nytt

- Vi er stolte over å være med på tradisjonsrik kampanje som vi vet betyr mye for mange. Vi takker for tilliten og anser det som en stor fjær i hatten å jobbe med Circle K, sier Martin Nerstad, administrerende direktør i Seen.

Radiostjerne på 90-tallet 
Radiostemmen du kanskje dro kjensel på var pogramleder, Siv Stubsveen. Stubsveen var en av 1990-tallets mest profilerte tv- og radioprogramledere og fikk mye oppmerksomhet for programlederjobbene hun gjorde i TVNorges «Reisesjekken» og TV3-programmene «Siv møter menn», men fra 1993 var hun også med på å starte opp radiokanalen P4 der hun sendte det populære «Kjærlighet uten grenser»-programmet.

Låta som er brukt i filmen er I Remember You av Wildnite og innspillingen fant sted på Circle K Kongsbergporten.