Så langt i dette tiåret har fire nordmenn blitt plukket ut til jurytjeneste i den kreative konkurransen The One Show. I fjor var det Øystein Halvorsen fra Try som deltok, mens Endre Berentzen fra Anti satt i juryen i 2017. Dagmar Kollstrøm fra Ernö var juryrepresentant i 2013 og Tore Woll, som nå jobber i reklamebyrået Tante Randi, satt i juryen i 2011.

Nå skal altså Berentzen, som til daglig er kreativ direktør i Anti Bergen og Trondheim, igjen fått det oppdraget med å juryere i konkurransen The One Show. Dette er en reklame- og designkonkurransen som arrangeres av den ideelle organisasjonen The One Club for Creativity. Totalt deltar 200 kreatører fra 34 land over hele verden i juryarbeidet i årets konkurranse.

- Å juryere internasjonalt på dette nivået er noe av det mest givende man faglig sett blir bedt om å gjøre. Samtalene på juryrommet utfordrer deg til å revurdere etablerte tanker og se ting fra litt større perspektiv, sier Berentzen i en melding.

Ifølge Berentzen foregår juryeringen i to faser; en online forhåndsjuryering og en fysisk juryering. Første runde online er over, og i midten av mars møtes juryen til tradisjonell juryering på Den Dominikanske republikk.

Selve prisene deles ut under Creative Week i New York i mai.