Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har for tiende året på rad kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet.

25 byråer var med i konkurransen i år, det er ny rekord.

- Ny rekord i antall byråer er fantastisk, og det viser at det kreative miljøet i Bergen lever i beste velgående. Det er utrolig kjekt å se hvor mye bra arbeid som blir laget i Bergen. Vi må også gi stor honnør til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, sier Mariell Sæternes daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i Bergen, i en melding.

Tre byråer skilte seg ut, med Oktan Orangeriet i spissen som vinner av fire kuber. Byrået vant priser i kategoriene utendørs, åpen klasse og kampanje. 

Knowit Experience og Reklamekollektivet stakk av med tre priser hver.

Trine Sejrup vant for andre år på rad prisen for beste Studentarbeid. Happy Studio ble kåret til Årets nykommer, og byråene MK Norway, Overhaus og Backelite vant også hver sin kube.   
 
Juryen for «Srf Kuben 2016» bestod av juryleder Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Catharina Eberlin fra Burson-Marsteller, Ole Andreas Finseth fra Kitchen og kunderepresentant Anita Østerbø fra Fana Sparebank.