I oktober skrev Kampanje at Cermaq blir den første store oppdragsgiveren som velger det nyetablerte byrået The Oslo Company, byrået til tidligere TV 2-topp Trond Kvernstrøm og tidligere leder av reklamebyrået SMFB, Christian Steen.

The Oslo Company utvikler merkevarestrategier og ideer, samt produserer konsepter og historier for både annonsører og mediehus, og skal kombinere «det beste fra reklame og tv».

Les mer her: Bransje-stjerner slår seg sammen - lager nytt byrå

Les mer her: Fiskelykke for Steen og Kvernstrøm

Nå melder byrået at de har fått den norske merkevaren Rottefella på kundelisten.

- Rottefella er en velkjent merkevare innenfor ski og langrenn både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker å videreutvikle vår merkevare gjennom nye innovative kvalitetsprodukter og god kommunikasjon. Målet er at Rottefella skal fremstå som en tydelig, norsk leverandør av kvalitetsprodukter innenfor utendørs sport. Vi har valgt The Oslo Company som samarbeidspartner på grunn av byråets strategiske kompetanse og helhetlig tilnærming til utvikling av kommunikasjon, sier Maria S. Halvorsen, markedsføringsansvarlig i Rottefella, i en pressemelding.

Byråsjef Christian Steen sier han er klar for et utfordrende samarbeid.

- I likhet med mange andre bransjer for tiden, må også Rottefella hele tiden utfordre seg selv og se nye muligheter for sin merkevare. Heldigvis er Rottefella en innovativ norsk virksomhet, med gode forutsetninger for gjøre mye spennende innenfor sin kategori. Selskapets tanker og planer for fremtiden er ambisiøse, og vi ser frem til et utfordrende samarbeid og muligheter til å lage god kommunikasjon.