Etter at McCann har hatt ansvaret for reklamekontoen til Flytoget i tre år, overtar Los&Co stafettpinnen etter en byråpitsj.

Les også: Kitchen mister Flytoget

- Flytoget er en meget sterk merkevare som vi nå jobber med å videreutvikle for å stå enda bedre i konkurranse både fra etablerte og nye aktører. I den forbindelse så vi etter en faglig sterk og nytenkende reklamebyråpartner som evner å omsette Flytogets kommunikasjonsstrategi til effektive markedskampanjer, sier markedssjef Anne-Signe Fagereng i Flytoget i en melding.

Etter en prekvalifiseringsrunde måtte flere av de største byråene vise hva de var gode for og gjøre seg lekre for Flytoget.

- Videreutvikling av merkevaren og kreative uttak sto sentralt, i alt fra riksdekkende medier til 1:1-dialog med kunden. Los&Co viste at de behersket hele spekteret på en suveren måte, sier Fagereng.

Los&Co er naturlig nok særdeles fornøyd med å kunne føye til Flytoget på kundelisten.

 - Vi bestemte oss tidlig for at 2016 skulle handle om eksisterende kunder og noen få, utvalgte byråpitsjer. Flytoget var en slik pitsj. De har et produkt som fungerer og en merkevare folk liker, med flere top-plasseringer på BIs kundebarometer og en rekke bransjepriser, sier rådgiver Harald Seip i Los&Co.

I fjor lanserte McCann et helt nytt konsept for Flytoget kalt «Alltid på skinner». Sentralt i kampanjen sto 12 korte reklamefilmer.

Les også: Ruller ut tolv nye filmer for Flytoget

Nylig stokket Flytoget også om på PR-byråene sine.

Les mer: Flytoget bytter ut PR-byrå

Nytt team: Fra venstre: prosjektleder Elisabeth Helland (Los&Co), markedssjef Anne-Signe Fagereng (Flytoget), sjef for design/visuell profil Lena Angela Nesteby (Flytoget), kreatør Jan Cato Tangen (Los&Co), kreatør Carina Laurhammer Lindberg (Los&Co) og rådgiver Harald Seip (Los&Co).