Navn: Elin Ytterdahl Tohje

Alder: 42 år

Stilling/firma: Seniorrådgiver i Dinamo, tidligere informasjonsdirektør i Nortura.

- Bypåske eller fjellpåske?

- Det blir en strandpåske. Når det blir vår er jeg mest glad i å søke sommer og sol, ikke snø og fjell. Vi skal til Sørlandet og ha ørlandspåske med påskeeggkoking på stranda.

- Hva har du i sekken av mat og drikke på påsketuren?

- Grillpølser er alltid med. Bål, vann og kaffe, da blir det helt perfekt.

- Påskekrim på skjerm eller i perm?

- Jeg er en ferieleser, så det eneste jeg har med meg er en bok jeg skal lese, kalt Mi briljante venninne av Elena Ferrante. Det blir ikke krim, heller ikke på tv. Vi er sammen med familien hele tiden, så da blir det ikke tid til tv. 

- Bør staten finansiere nyheter på TV 2?

- Jeg tenker det er viktig at folk får nyheter de trenger og at vi har en bredde i nyhetstilbudet. Om det er noe norske brukere vil betale for, og om tv er mediet de vil ha nyhetene i, det er jeg glad det er kulturministeren som skal vurdere og ikke jeg.

- Er Facebook en venn eller fiende av norske mediehus?

- Både og. Jeg tror at vi i mars 2016 ikke vet svaret på dette. Det er helt klart både både skumle og positive sider ved utviklingen vi nå ser. Brukerne kommer til å være der de ønsker å være, så her gjelder det å være best på innhold, samtidig blir som det blir en utfordring for medieaktørene å ikke ha samme kontroll på og eierskap til egen kundedata.

- Hvor mange digitalabonnement har du i dag?

- Spotify, Netflix og Sumo - jeg er en seriejunkie – og jeg vurderer også HBO. Jeg har Aftenposten på papir og digitalt.

I Påskequizen setter Kampanje bransjeprofilers mediekunnskaper på prøve i et uhøytidelig quiz-mesterskap. Slik gikk det da Elin Ytterdahl Tohje tok quizen:

- Hvilke to aviser økte opplaget mest i fjor?

- VG?

Feil: Klassekampen og Aftenposten Junior.

- Hvilken annonsør vant Gullfisken i år?

- Det var Ernö og Kreftforeningen.

Riktig.

- Hvem skal vise OL i 2018?

- Er det TV 2, eller fikk NRK OL tilbake?

Feil: Discovery Networks.

- Hva heter skuespilleren som skal spille Harry Hole i filmatiseringen av Jo Nesbøs Snømannen?

- Det er Michael Fassbender. Mannen min jobber med den filmen, så det bør jeg vite.

Riktig.

- Hvor mange lesere har Sophie Elise daglig?

- 60.000 om dagen.

Godkjent: Rundt 50.000.