I anledning at den nordiske reiseoperatøren Star Tours lanserer et nytt voksenkonsept - Sensimar Resorts - har det svenske reklamebyrået Forsman & Bodenfors laget en ny reklamefilm. Dette er det den andre kampanjen Forsman & Bodenfors lager for Star Tour etter at de fikk kontoen i fjor høst.

- Vi har gått for et litt mer dristig uttrykk denne gangen, men det er ekte og forhåpentligvis noe våre gjester kan kjenne seg igjen i eller bli inspirert av.  Våre nye Sensimar Resorts setter prikken over i-en for en perfekt parferie, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i Star Tour i en melding.

Kampanjen vil gå på tv, print, digitalt og sosiale medier.

Musikken er det sangeren og låtskriveren Leona Lewis som står for – hun har spilt inn sin egen versjon av Elton John’s «Your Song».

Den nye reklamekampanjen vil være synlig i alle kjøpte, fortjente og eide kanaler, og den blir lansert eksternt 13. februar på tv, print, online og synliggjort via annonser på Facebook og Instagram.

Se filmen her: