For aller første gang var det Ernö som gikk helt til topps i Gullfisken, der folket stemmer frem årets beste reklamefilm. Ernö vant med filmen «Brudens mor» for Kreftforeningen, som med sitt alvorstunge budskap skiller seg ut fra de fleste tidligere vinnerne.

Les mer: - Et sårt og vondt tema for mange

Nå sparker reklamebyrået i gang den nye uka i like stor stil med lanseringen av deres første store jobb for Posten. Det var i fjor sommer at Posten valgte å avslutte samarbeidet med Kitchen etter seks år og flytte kontoen på 20 millioner kroner i året til Ernö.

Les også: Posten flytter på 80 reklamemillioner

- Posten Norge så behov for et overliggende kommunikasjonskonsept som både kan signeres av Posten og Bring for å tydeliggjøre konsernets retning innen fremtidens post- og logistikk, vår miljøsatsning, og ikke minst den stoltheten som våre medarbeidere har for den viktige jobben de gjør, sier konserndirektør for kommunikasjon, Elisabeth Gjølme, i Posten Norge.

Posten og Ernö har blant annet gjennomført undersøkelser som viser at Posten scorer svært høy og har stor troverdighet når det kommer til å «kunne» Norge. Resultatet har blitt kommunikasjonskonseptet «Ingen kjenner Norge bedre».

- Det er liten tvil om at Posten og Bring har en viktig og naturlig rolle i våre liv - både om enkeltmennesker og som bedrifter. Men denne rollen tar vi kanskje for gitt, eller tenker ikke spesielt ofte over. Det nye konseptet ønsker å belyse og minne folk og bedrifter om dette, sier Pål Drage i Ernö.

Kampanjen består av film, annonser og radio. I tillegg er det utviklet en egen sosiale medier-aktivitet hvor publikums kunnskap om Norge skal testes.

Det er Einar Film ved Jens Lien som har regi, Guri Neby har vært produsent, og Henriette Carlsen har vært produksjonsleder for filmen.