Forrige uke skrev Kampanje at norske Aurora Aksnes (19) synger i reklamefilmen Man on the moon for varehuskjeden John Lewis.

Reklamefilmen som skal gi britene julestemning kostet hele 70 millioner kroner å lage. Det melder NRK. Aksnes synger Oasis-låta Half the world away, i vidoen som varer i overkant av to minutter. Det er i år første gang en ikke-britisk artist er valgt ut til å synge i reklamefilm for varehuset. 

Les mer her: Norsk artisk synger i britisk julereklame 

Man on the moon har, i likhet med de foregående julereklamene fra John Lewis, blitt en viralhit. Videoen ble nevnt 105 000 ganger på sosiale plattformer i løpet av de første timene den var ute. Mye kan tyde på at den utkonkurrerer fjorårets video, som ble nevnt 140 000 ganger i løpet av de første 24 timene den var ute. Det skriver Digiday

Nettstedet opplyser videre at mesteparten av responsen på reklamen var positiv. Ifølge analyser fra Crimson Hexagon sa 34 prosent at de begynte å gråte av videoen, og 23 prosent sa at de roste den. 

Reklamefilmen, som ble lagt ut fredag, har over 11 millioner avspillinger på Youtube i skrivende øyeblikk.