Kinnarps er Europas ledende leverandør av interiørløsninger til kontor, skole og helse. De er opptatt av høy kvalitet og design som både er skandinavisk, moderne og ergonomisk korrekt og jobber hele tiden med å hjelpe bedrifter å tilpasse seg morgendagens behov.

I fjor høst gjennomførte Kinnarps en omfattende byråkonkurranse og valgte som et resultat av denne å inngå et samarbeid med Schjærven Reklamebyrå.

- Vi er stolte over å jobbe med Kinnarps. De har en unik posisjon i sitt marked og det er veldig motiverende å få jobbe med mennesker som har evne til å tenke offensivt og nytt - sier Knut Røse, konsulent i Schjærven Reklamebyrå, til Kampanje.

Markeds- og kommunikasjonssjef i Kinnarps, Janecke Mathiesen, sier Schjærven «svarte godt på vårt ønske om strategisk videreføring av merkevaren til Kinnarps».

- Dette har med helhetsløsninger å gjøre, der både design, ergonomi, bærekraft og produkt kommer godt frem. Vi ble presentert et godt og langsiktig konsept som vi nå aktivt jobber med, sier Mathiesen.