Bilmerket Peugeot har satt seg høye mål og valgt McCann til å hjelpe seg på veien.

- Vi har tøffe ambisjoner i Peugeot Norge. Vi skal bli Norges beste digitale importør i 2018, bidra til å løfte merkevaren Peugeot i Norge, samtidig som vi skal levere smarte og effektive kampanjer for våre person- og varebiler, sier markedsdirektør Lars Ruud i Peugeot Norge.

Nå skal Peugeot legge om markedsføringsarbeidet og bygger om markedsavdelingen.

- Vi legger om arbeidet med markedsføring av Peugeot slik at den blir mer fremtidsrettet og tilpasset våre nye satsingsområder. For å klare disse ambisjonene og oppgavene tilpasser vi både egen markedsavdeling samt våre eksterne partnere. Nytt blir det også at vi vil ha dedikerte kreative team som jobber med enten personbil eller varebil. Dette vil sikre både kompetanse og ressurser til begge disse viktige forretningsområdene både for oss og våre forhandlere, sier Ruud.

- Vi har kjørehanskene på, og alt fra kreatører til grafiske designere har allerede vært å prøvekjørt alle Peugeot-modellene. Det ble ekstra hyggelig fordi Peugeots mediebyrå Starcom også deltok. Vi satser på samkjøring med Starcom, sier Kjersti Nesbakk, rådgiver og ansvarlig for Peugeot i McCann.