I en ny reklamefilm fra flyselskapet Emirates spiller den amerikanske skuespilleren Jennifer Aniston hovedrollen. Her prøver Aniston å finne dusjen og loungen om bord på et fly, men kabinpersonalet bare ler av henne. Det viser seg å være et mareritt når hun våkner i hennes egen private suite om bord i et Emirates-fly.

- For å skille oss fra ordinære flyselskap-kampanjer ønsket vi å gjøre noe humoristisk for å vise frem produktene vi kan tilby om bord våre flyvninger. Jennifer Aniston var perfekt for rollen, og vi utviklet manuskriptet spesielt for henne, sier Divisional Senior Vice President i avdelingen for  Corporate Communications, Marketing & Brand i Emirates, Boutros Boutros.

Men filmen har også fått kritikk. På sosiale medier ble det spekulert i om det var amerikanske flyselskap som ble latterliggjort i reklamefilmen, slik det refereres av USA Today og Mashable.

Tv-reklamen er regissert av Bryan Buckley og konseptet er utviklet av RKCR/Y&R London. Filmen er del av en global kampanje som skal kjøres både digitalt og på tv.

Til nå har Emirates brukt investert nærmere 20 millioner amerikanske dollar, eller rundt 171 millioner norske kroner for plassering av filmen på tv-kanaler i markeder Emirates benytter sin Airbus 380-maskin som har både spa-dusj og lounge.

Enn så lenge flyr ikke Emirates Airbus fra Norge, så her vil filmen kun bli spredd gjennom flyselskapets egne kanaler på sosiale medier.  Men Kampanje får opplyst at 1. desember i år settes det inn en A380 med daglig avgang fra København som første land i Norden, slik at våre danske naboer kan få gleden av Aniston i tv-pausene fremover.

Emirates startet daglige direkteflyvninger mellom Oslo og Dubai 2. september i fjor.

Se filmen her: