I en melding fra Eurobest i dag heter det at bilprodusenten Mercedes-Benz er kåret til Årets Annonsør. Den årlige prisen deles ut til annonsører som har utmerket seg med inspirerende og innovativ markedsføring av sine produkter, samt å oppmuntre til kreativt arbeid fra byråforbindelser.

- Mercedes-Benz er en merkevare som tydeligvis er enormt dedikert til kreativitet på tvers av all kommunikasjon, uttalte festivaldirektør Louise Benson i Eurobest.

De siste fire årene har Mercedes-Benz kunnet hente hjem hele 17 Eurobest-priser, inkludert  Grand Prix i Direct.

- Vi er veldig glade for å motta denne Eurobest-prisen for «Årets Annonsør». Det er en stor ære for våre globale markedsførings-styremedlemmer, som styrer alle holistiske, internasjonale reklamekampanjer. Denne prisen vil anspore oss til å kommunisere enda mer kreativt og salgs-effektivt om Mercedes-Benz i fremtiden, sier visepresident for marketing i Mercedes-Benz, Dr. Jens Thiemer, i meldingen.