Denne helgen ble Mediaforum arrangert på Norefjell og for noen ble årets arrangement ekstra minneverdig.  Strateg og rådgiver i Futatsu Industries, Svein Larsen, var en dem som kommer til å huske årets konferanse for Larsen ble i år tildelt den gjeve «Hedersprisen».

- Hvordan var det å komme på jobb i dag?

- Det var helt greit, det. Jeg var nok litt sliten etter helgen, men det var veldig gøy og det var jubel på kontoret da jeg kom i dag, sier Larsen.

- Var det en beveget herremann som mottok prisen fredag kveld?

- Jeg hadde fått noe hint så det var ikke super overraskende. Jeg var litt forberedt, men det veldig gøy å gå opp på scenen og det var veldig hyggelig med så mange gamle og gode kollegaer som jeg har kjent og jobbet med i mange år i bransjen, sier Larsen.

- Hadde du skrevet talen på forhånd?

- Jeg hadde i hvert fall tenkt i gjennom hva jeg skulle si så det fungerte greit, sier han.

Larsen sier han i løpet av sine i medie- og reklamebransjen har hatt «mange flinke ledere» som har gitt ham «mye rom til å jobbe med analyse og til å forske og leke litt».

- Hvis du skulle trekke frem tre navn; hvem har betydd mest for din karriere?

- Oj, det blir vanskelig. Men jeg må i hvert fall ta med Jon Kristiansen som ansatte meg i Hjemmet Mortensen og ga meg mange muligheter der også Torstein Rafgård i OMD som ga meg muligheten til å skrive bok. Det tror jeg betydde en del i forhold til den prisen jeg fikk nå. Også må jeg ta med partnerne mine i Futatsu, Aris, Haagen og Sonja. Jeg har lært utrolig mye i Futatsu på de siste tre årene, sier Larsen.

I Futatsu jobber Larsen med både reklame- og merkevarestrategier og mediestrategier noe han mener står godt i stil med det som opptar ham profesjonelt.

- Jeg har alltid synes det er gøy å jobbe med reklame og medier  og det å jobbe med begge deler i Futatsu  er veldig spennende, sier han.