Etter sommeren har reklamebyrået Mamma og Pappa Reklamebyrå AS blitt en del av Involve. Fire ansatte fra Mamma og Pappa ble med over til den nye eieren.

- Dette er en god match både kulturmessig og i forhold til tjenester og produkter. Mamma og Pappa var jo på en måte et «mini-Involve», som nå blir en del av et større og mer mangfoldig byrå med flere kompetanseområder, sier byråleder Kjetil Væhle i Involve, i en melding.

Jarl Naglestad går inn som CFO i Involve, og mens de øvrige medarbeiderne integreres på fagområdene reklame og sisteledd.

- Vi mener Involve er et bra valg for Mamma og Pappa. Vi har sett oss om etter måter å bli en del av et større miljø, og etter flere samtaler utover før sommeren ble Involve et klart førstevalg for oss, sier Jarl Naglestad i Involve, tidligere Mamma og Pappa.