I det som er de første arbeidene for Orkla-eide Smash fra reklamebyrået Saatchi & Saatchi, trer vi inn i en surrealistisk verden fylt med sjokolade.

- Vi ønsket å jobbe med Saatchi på grunn av deres unike kompetanse, da spesielt innen det digitale. Vi har nå endt opp med et arsenal av filmer, og ser at vi her kan nå den yngre målgruppen der de er, og by på innhold som beriker kampanjen utover de filmene vi skal sende på tv og Kino, sier marketingsjef i Orkla Confectionery & snacks, Benedikt Næspe i en melding.

Kampanjen består av én hovedfilm, samt flere kortere filmer til bruk i alle digitale flater. Her møter vi et par som har en sjokoladevegg som gjør alt du stikker inn i den - til Smash.

- Det er fint å endelig få vise frem hva vi har jobbet med. Saatchi har vært inne i en hektisk vokse-og-jobbe-fase, der nye folk og kunder har kommet til, og nye ting har blitt laget. Det er herlig å vite at vi nå kan sette kampanjene ut i live og se dem ta form i møte med folk, sier rådgiver Haagen Sæther-Larsen i meldingen.

Byrået var først redd for at ideen bak kampanjen var «dust» og berømmer Orkla og Smash for å tørre å satse på den.

- Det var en sånn idé som man får og legger bort fordi den er så dust. Men så kom vi tilbake til den igjen og igjen, og skjønte etter hvert at den var både dust og veldig gøyal. Det er fantastisk å få jobbe med en kunde som tør å kjøpe en slik idé, og som gjør et godt arbeid med å forstå at man må fornye seg og tilpasse seg målgruppen, sier kreatør Fanny Vaager Brekke.

Se reklamefilmene i spilleren nedenfor. De neste filmene i serien begynner automatisk å spille etter at den forrige er ferdig: