Etter en europeisk pitsj har energikonsernet Eaton valgt det norske markedskommunikasjonsbyrået Iteo til å håndtere all markedskommunikasjon i Europa, sammen med det globale byrånettverket Hotwire. Til Kampanje opplyser Iteo at de er «affiliate partner» til Hotwire, og kommer i første rekke til å håndtere kontoen i Norge, men også bidra på europeisk og globalt nivå.

I en melding fra Iteo heter det at Eaton skal styrke kunnskapen og kjennskapen til selskapets merkevare, og øke synligheten mot selskapets viktigste målgrupper. Eaton omsatte globalt for 19,7 milliarder dollar i 2016 og har rundt 95.000 ansatte.

- Iteo og Hotwire var den mest overbevisende aktøren i alle byråmøtene vi gjennomførte i alle markeder. Vi ble spesielt begeistret for arbeidet Iteo hadde gjort knyttet opp mot merkevareposisjonering, og de visjonære, kreative ideene vi ble presentert for. Vi gleder oss til å bli mer synlig i markedet, og til et godt samarbeid med Iteo, sier norsk markedssjef Torill Bergem Os i Eaton. 

Daglig leder Andreas Thue i Iteo er glad for muligheten til å jobbe med konsernet.

- Vi er veldig glade for at vi nå skal bistå Eaton i det norske markedet. Vi skal bistå med våre ferdigheter og nettverk til å sikre at selskapet får større synlighet mot både bedrifts- og forbrukermarkedet. Eaton er en spennende merkevare, og vi gleder oss til å levere gode resultater, sier Thue.