PR-byrået til Silje Borgan, Little Big Sister (LBS), har lagt bak seg sitt første hele driftsåret. Driftsinntektene endte på 3,5 millioner kroner, og resultatet var på 692.000 kroner før skatt. 

- Jeg er veldig fornøyd med det første LBS-året, og synes det kommende ser lovende ut. Vi har hatt det hektisk i 2015 og 2016, men gjennomgående skikkelig gøy. Jeg er trygg på at LBS vokser sakte men sikkert, og klarer å forvalte karrierene og merkevarene vi jobber med på best mulig måte, sier byråleder Silje Borgan til Kampanje.

Hun utdyper:

- Vi har hovedfokus på artister vi elsker, og jobber også med et par festivaler, en dagligvarekjede og en app. Vi jobber hardt for å levere godt innhold, gøyale idéer, smart kommunikasjon og gjennomtenkt synlighet - i alle kanaler. Mulighetene i dag er overveldende, og vi ønsker hjelpe de vi jobber for med å peile seg inn der nettopp de bør være synlige for å nå ut til eksisterende og potensielle fans.

Byråinntektene er den samme som omsetningen i selskapet.

Henter fra Universal
LBS driver primært med musikkmarkedsføring, og har artister som Karpe Diem, Marit Larsen, Cezinando og Lars Vaular på kundelisten. Borgan ble i fjor også kommunikasjonssjef for By:larm.

Les mer her: Borgans nye PR-byrå fikk pangstart

Les mer her: By:Larm hyrer inn Silje Borgan som PR-sjef

Da LBS ble etablert sent høsten 2015, besto det kun av Borgan og tidligere frilanssjournalist Trine Jacobsen.

Nå skal Borgan styrke teamet, og har hentet inn Charlotte Öqvist fra Universal til byrået.

- Nå ansetter vi Charlotte på heltid som prosjektleder som kommer inn og styrker prosjektene vi allerede jobber med, og gir oss plass til et par nye, sier Borgan.

- Vi kjenner hverandre godt fra før, og det var over en kaffe ganske nylig at vi fant ut det var en god idé å teame opp igjen. Charlotte starter rett før påske, og vi gleder oss til å jobbe enda bedre med nåværende prosjekter og få muligheten til å ta inn noen nye.

- Topp å jobbe med så råe damer
Öqvist har tidligere jobbet som promotion manager i EMI Music Norway, Warner Music Norway, Universal Music Norway.

- Charlotte og jeg startet i EMI Music Norway i 2010 med et par måneders mellomrom, og det føles veldig riktig at vi nå samles igjen. I tillegg til lang erfaring og god kunnskap om musikkbransjen, og spesielt PR-segmentet, har Charlotte en uimotståelig energi, hun er enestående i møte med mennesker, har enorm respekt for artister, stort hjerte for musikk og er perfekt for å være med og forvalte karrierene og merkevarene vi jobber med i LBS, sier Borgan til Kampanje.

Öqvist er klar for å ta fatt på nye utfordringer i LBS.

- Jeg har vært heldig som har fått jobbet med flere flinke artister, både norske og internasjonale, under min tid i store selskaper. Jeg har lært mye på veien, og bygget opp et nettverk i den norske musikkbransjen. Det kjenner derfor veldig naturlig å ta med denne kompetansen videre, og få jobbe tett med norske artister i et nytt og innovativ miljø. Det er selvsagt også topp å få jobbe med så råe damer, sier hun til Kampanje. 

Her ser du tallene til Little Big Sister for 2016. Alle tall i MNOK. 

LBS 2016 2015 Endring i prosent
Omsetning 3,66 0,3 + 1.120
Driftsresultat 0,7 - 0,08 -
Resultat før skatt 0,7 - 0,08 -