På dagens dramatiske pressekonferanse på Telenor, kunne konsernsjef Sigve Brekke tilbakevise alle spekulasjoner om at han var den som stod bak lekkasjene til norske medier om maktkampen i Telenor. For en uke siden kunne Dagens Næringsliv (DN) avsløre at styreleder Gunn Wærsted hadde bedte Brekke trekke seg som leder av Telenor. 

- Jeg har definitivt ikke engasjert noen kommunikasjonsrådgiver til å drive noe spill, sa Sigve Brekke på dagens pressekonferanse. 

PR-sjef Hans Gelmuyden gikk tidligere denne uken ut i en blogg og på Kampanje og hevdet at Telenor-sjefen har hyret inn PR-hjelp for å sverte Wærsted i media. Geelmuyden åpnet også for at PR-byrået til Telenor, Zynk, hadde plassert drittpakker i næringslivsavsien og at DN lot seg lure inn i en kynisk maktkamp, hvor Brekke var avsenderen for avsløringene. 

Dette ble tilbakevist av DN-sjefredaktør Amunnd Djuve. 

Les også: Brekke får PR-hjelp av Woldsdal

Les også: Geelmuyden drar Zynk inn i Telenor-striden

Idag kunne også Brekke benekte for at han hadde lekket til pressen. 

- Jeg har definitivt ikke bidratt til noen lekkasjer, sier Brekke. 

Et enstemmig styre i Telenor stiller seg nå bak Sigve Brekkes rolle som konsernsjef i Telenor og styrelder Gunn Wærstad sier på vegen av Telenor-styret at de har full tillit til Brekke som leder av selskapet. 

Les også: BI-professor: - Telenor kan tape tillit