Gründer og konsernsjef i Trigger, Preben Carlsen, fikk hedersprisen på Gullkorn-utdelingen på Latter torsdag kveld. Han er den yngste mottakeren av prisen noensinne.

- Tusen takk! Jeg føler meg altfor ung til å få en sånn pris, fordi det er litt «lang og tro tjeneste» over det. Vi har akkurat begynt og er på ingen måte ferdig, sa Preben Carlsen fra scenen.

Det er styret i KOMM som hvert år gir ut en hederspris til en person som i særlig grad har bidratt til å utvikle og løfte kommunikasjonsbransjen gjennom sitt arbeid. I begrunnelsen for prisen heter det blant annet at Carlsen er en fagnerd med et brennende hjerte for kommunikasjon, at han er opptatt av å bidra til at verden blir et bedre sted. Han omtales også som kompromissløs og sta som et esel, et arbeidsjern uten like og en av bransjens smarteste hoder.

- Preben og Trigger har på knappe seks år rukket å utrette det mange andre bruker et helt liv på å oppnå. Siden oppstarten i 2010 har de vunnet det som er å vinne av priser både her i landet og internasjonalt, de er kåret til verdens beste kreative byrå av Holmes Report og de har vokst fra 4 til over 40 ansatte. Men viktigst av alt har de fått hele den norske kommunikasjonsbransjen til å løfte seg flere hakk, sier styreleder i KOMM, Stian Lyberg.

Trigger har de siste årene vunnet stort i Gullkorn, blant annet med «Stopp bryllupet» for Plan Norge, som vant Årets Gullkorn i fjorårets konkurranse. I år valgte PR-byrået å stå utenfor konkurransen, men de gikk altså likevel ikke helt tomhendt hjem.

Kveldens store vinner ble reklamebyrået Try, som meldte seg på konkurransen for første gang i år, og gikk helt til topps.

Les mer: Try kupper PR-fest på første forsøk