I dag meldes det at Karen Skjånes begynner som rådgiver i Geelmuyden Kiese etter nyttår. Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i management consulting selskapet Varde Hartmark. Skjånes er ansatt for å styrke research- og analyseavdelingen i Geelmuyden Kiese, og kommer også til å jobbe med myndighetskontakt.

Skjånes har tidligere vært informasjonssjef i Høyres Hovedorganisasjon.

- Dyktige analytikere ser mønstre der andre ser fragmenter. De får forståelse der andre får informasjon. Karen Skjånes er en slik analytiker. I GK skal hun være med å bygge analyseenheten vår.

- Husk at Skjånes har vært norgesmester i quiz fire ganger! I tillegg ser jeg nesevingene hennes vibrere når vi snakker politikk, så hun blir også sentral i arbeidet vårt med public affairs, sier Hans Geelmuyden, sjef for GK Gruppen.

- Jeg ser frem til å jobbe i et svært kompetent kommunikasjons- og strategimiljø, sier Karen Skjånes.