Geelmuyden Kiese (GK) partnermøte får  fem nye partnere som går inn på eiersiden i selskapet fra 1. januar 2016. Det nye partnerskapet består etter dette av totalt 14 partnere, fire kvinner og ti menn.

Kjønnsfordelingen på partnersiden i GK er ikke tilfredsstillende, fastslår seniorpartner Hans Geelmuyden. 

- Nå må vi ta oss sammen så vi ikke får Elisabeth Grieg etter oss (styregrossist som har vært kritisk til at det ansettes få kvinnelige ledere. Red. anm.), sier Geelmuyden i en pressemelding.

Med de nye utnevnelsene teller Geelmuyden Kieses partnerskap og eiergruppe 14 partnere: Frida Berg, Mikael Børsting, Marius Eriksen, Hans Geelmuyden, Bård Hammervold, Petter Herming, Morten Hofgaard Jørstad, Paal Frisvold, Gunnar Mathisen, Lars Nermoen, Nina Riibe, Maria Steno, Janna Sundewall, og Øivind R. Winge.

De nye partnerne er:

Bård Hammervold har særlig ansvar for selskapskommunikasjon, identitets- og merkevareprosesser samt kommunikasjonsstrategi. Bård Hammervold kom til Geelmuyden Kiese høsten 2013 fra stillingen som kommunikasjonsdirektør ved Munchmuseet og har også hatt lederfunksjoner i større industribedrifter, blant annet Hydro og senere StatoilHydro (nå Statoil) og Eniro. Bård Hammervold er utdannet siviløkonom/MBA fra Handelshøyskolen BI.

Lars Nermoen har mer enn ti års erfaring med kommunikasjon knyttet til energi, industri og klimaspørsmål. Han har vært informasjonssjef i Hydro, hvor han jobbet med blant annet olje og gass, vindkraft, vannkraft, aluminiumsproduksjon, resirkulering og energieffektivisering i transport og bygg, og informasjonsrådgiver i Olje- og energidepartementet. Lars Nermoen har hovedfag i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo og har bred erfaring innenfor strategisk kommunikasjon, budskapsutforming, mediekontakt og krisekommunikasjon.

Marius Eriksen har som sitt spesialområde integrerte kampanjer, identitets- og merkevarebygging, sosiale medier/digitale løsninger og konsept- og idéutvikling. Han står bak flere prisvinnende strategier og kampanjer. Noen av disse er den politiske kampanjen «Hverdagsreisen» med NAF, «#vennetur» med Den Norske Turistforening, «Norges råeste reiserace» med Berg-Hansen Reisebureau, «Kunnskapsreisen» med Universitetet i Stavanger og «#kollen100000» med Skiforeningen. Marius Eriksen er utdannet i Edinburgh, Skottland og har en grad innen informasjons- og samfunnskontakt.

Sverige:

Frida Berg er viseadministrerende direktør og ansvarlig for Corporate Communications i Geelmuyden Kiese Sverige.

Danmark:

Mikael Børsting er public affairs direktør i Geelmuyden Kiese Danmark og rådgir bedrifter og organisasjoner om strategisk og politisk kommunikasjon. M