Henriette Grønn har sagt opp sin stilling som leder for samfunnskontakt i Geelmuyden Kiese. Det skriver PR-byrået i en pressemelding.

Oppsigelsen kommer få uker etter at også daglig leder Andreas Wabø sa opp sin stilling.

- Jeg ble ansatt av daglig leder Andreas Wabø og vårt felles syn på ledelse og strategi, samt ambisjoner for fagområdet samfunnskontakt, var de viktigste grunnene til at jeg valgte å begynne i GK før sommeren. Forutsetningene har endret seg etter at han sluttet i GK, og det mest naturlige for meg er å slutte, sier Grønn, som har sin siste dag i kommunikasjonsbyrået mandag 31. august.

Les mer om Henriette Grønn i Kampanjes profilintervju: - Jeg følte meg illojal (krever innlogging)

- Vi har hatt en åpen og god dialog om veien videre. Det er selvfølgelig synd at Henriette har valgt å slutte, men jeg har forståelse for hennes beslutning, sier konstituert adm. dir. Nina Riibe i Geelmuyden Kiese.

Grønn ble valgt som elder for Leder for Komm, bransjeorganisasjonen for sertifiserte kommunikasjonsbyråer, i år. Hun har tidligere vært partner og leder for politikk og samfunn i First House.