Torsdag kveld spilte Norges kvinnelandslag i håndball semifinale mot Danmark i semifinale i OL.

Norge vant komfortabelt og tok seg med det videre til finale.

Det var Warner Bros. Discovery-eide TVNorge som sendte kampen. De oppgir til Kampanje at 620.000 TV-seere så kampen i snitt på TVNorge. På det meste var 737.000 seere innom.

- Det er de høyeste seertallene i et sommer-OL på TVNorge, og også det mest sette under Paris 2024, sier Marianne Aambø, PR & Communications Manager for Warner Bros. Discovery i Norge. 

Anders Mol og Christian Sørum spilte også semifinale i går, i sandvolleyball. De tapte kampen mot Tyskland, og må ta til takke med bronsefinale. 213.000 seere så kampen i snitt på TVNorge, og på det meste var 279.000 TV-seere innom det som så langt er den mest sette sandvolleyballkampen i dette OL.

TVNorge sendte for øvrig også de norske håndballherrenes kvartfinale onsdag. Kampen ble fulgt av 416.000 seere i snitt. Seertoppen ble nådd på 515.000 seere. Norge tapte kampen mot Slovenia, og røk med det ut av OL.

De norske kvinnene har på sin side mulighet til å hente hjem gullet når de spiller finale mot Frankrike på lørdag. 

Alle disse kampene gikk også på Warner Bros. Discovery sin strømmetjeneste Max, men mediekonsernet deler ikke seertall fra tjenesten.