I går spilte Bodø/Glimt mot den serbiske klubben Røde Stjerne hjemme på Aspmyra i Bodø.

Selv om Bodø/Glimt hadde overtaket store deler av kampen, ble det likevel et jevnt resultat. Bodøværingene vant kampen 2-1, og skal spille returkamp i Serbia til neste uke.

Vinneren sammenlagt over disse to kampene får inngangsbillett til å spille i den høyest rangerte Europa-turneringen utover høsten - Champions League.

Det var TV 2 som viste gårsdagens kamp. Kampen ble vist på både lineærkanalen TV 2 Sport 1 og strømmetjenesten TV 2 Play. Til Kampanje oppgir kanalen et seertall på 233.000 TV-seere i snitt.

Seertoppen ble nådd med 299.000 seere.

Selv om en kvalifiseringskamp i fotball kan virke smal, er ikke Vegard Jansen Hagen, overrasket over seertallene som stanger helt oppunder 300.000.

- Bodø/Glimt i verdens gjeveste klubbturnering er et eventyr som engasjerer bredt, og nå er det jo ekstremt mye som står på spill. Det ser vi på interesse og seertall, sier han.

Og med et jevnt resultat fra første kamp, lever interessen for oppgjøret når Champions League-plassen blir delt ut neste onsdag.

- Spenningen lever i høyeste grad inn mot returkampen. Vi skal ha enda flere seere når avgjørelsen faller. For en kamp det blir i Beograd med alt i potten.