NRK-programmet «Mesternes mester» blir igjen innspilt på Sørlandet. Ti tidligere toppidrettsutøvere er nå på plass i Kristiansand for opptakene til den nye sesongen.

Innspillingen av den 16. sesongen av «Mesternes mester» og programleder Aksel Lund Svindal, som spilte inn sin første sesong som leder av NRK-suksessen, i Kristiansand og Lillesand for tre år siden. Nå er han glad for at produksjonen er tilbake i sørlandsbyen.

- Vi hadde et flott samarbeid med Kristiansand sist og er klare for å gjenta suksessen. Området byr både på sjarmerende bymiljøer, vakre kystlandskap og trivelige folk. Og så håper vi at været spiller på lag slik som sist, sier den tidligere toppalpinisten, som selv vant sesong tolv av det populære NRK-programmet, sier Aksel Lund Svindal.

Lund Svindal er også svært fornøyd med gjengen som skal kjempe om den gjeve pokalen de kommende ukene. Deltakerne er fra 26 til 57 år og representerer sjakk, fjellklatring, boksing og selskapsdans i tillegg til ulike ski- og ballidretter.

- Det er en skikkelig kul miks av deltakere, både med tanke på bakgrunn, alder og idretter. Det er et par stykker jeg er veldig spent på selv. Her tror jeg vi kan få oss noen ordentlige overraskelser, sier Svindal.

Deltakerne i «Mesternes mester» i 2025 er, fotball- og sjakkspiller Simen Agdestein (56), freestyle-fotballspiller, Tobias Becs (32), alpinisten Hedda Berntsen (47), fotballspiller Tarik Elyounoussi (36), fjellklatrer Kristin Harila (38), bokser Kai Robin Havnaa (35), freeski-kjører Johanne Killi (26), håndballspiller Erlend Mamelund (39), thaibokser Fatima Pinto (45), danser Gyda Bloch Thorsen (43).