Jérôme Franck-Sætervoll ble i februar konstituert i stillingen som administrerende direktør i RiksTV. Nå er jobben blitt permanent. Franck-Sætervoll ble tilbudt jobben på styremøtet i RiksTV 17. mars, skriver selskapet i en pressemelding.

Han erstatter Christian Birkeland som blir TV 2s nye Sumo-sjef fra 1. april.

- Det er hyggelig å bli vist denne tilliten. Jeg har jobbet i RiksTV i 10 år og jeg gleder meg til å lede denne fine gjengen fremover. RiksTV har alltid hatt et spennende arbeidsmiljø med høyt motiverte og veldig dyktige kolleger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Jérôme Franck-Sætervoll har vært i selskapet siden september 2006, og har vært direktør for produkt og forretningsutvikling siden 2011.

- RiksTV har et solid fundament for videre utvikling, med 270 000 lojale kunder. Vi har en offensiv organisasjon som nå gjør seg klar til lansering av Eliteserien og OBOS-ligaen i fotball til samtlige RiksPakken-kunder. Vi har flere spennende nyheter vi jobber med, blant annet lansering av en egen Apple TV-app. Og vi har det siste året også begynt å satse på fibermarkedet, og tilbyr allerede våre tjenester via IP til flere tusen kunder, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Styreleder Kristenn Einarsson i RiksTV er fornøyd med at styret har landet på Jérôme Franck-Sætervoll.

- Vi har hatt en grundig prosess i styret – og vi har vurdert både interne og eksterne kandidater. Styret er samstemte i at Jérôme er det beste valget for RiksTV, og vi er trygge på at han vil gjøre en meget god jobb som administrerende direktør. Han er svært godt kvalifisert til stillingen, sier RiksTVs styreleder Kristenn Einarsson.

RiksTV eies av NRK Aktivum AS, TV 2 Gruppen AS og Telenor Media Invest AS med 33,33 prosent hver.