Rimmen blir en del av Discoverys OL-lag. Hun blir også å se på skjermen i et nytt underholdningsprogram allerede til våren, skriver kanalen i en pressemelding.

- Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sier Anne Rimmen.

Hun er i dag aktuell med «Monsen på villspor» på NRK1. I Discovery er hun tiltenkt en sentral rolle i tv-gruppens OL-satsing. Discovery og Eurosport sitter som kjent på rettighetene til OL fra 2018 til 2024.

- Discovery og Eurosport er ambisiøse og satser stort, og jeg er glad for å få bli en del av laget som nå bygges frem mot OL i PyeongChang. Men før OL skal jeg også jobbe med et spennende underholdningskonsept på TVNorge. Så det er mye gøy å se frem til, sier Rimmen.

Selv om hun nå bytter kanal, møter Rimmen flere kjente fjes på sin nye arbeidsplass, både foran og bak kamera. Tidligere i høst ble det kjent at NRKs fredagskonge, Jon Almaas, slutter i «Nytt på nytt» for en jobb i Discovery.

Les mer: Vil ha Jon Almaas på TVNorge-sporten

Discovery har også hentet inn Morten Johannessen og Frode Martnes til produksjonssiden fra NRK. 

Les mer: Discovery henter NRK-profiler

Programdirektør i TVNorge og Discovery, Eivind Landsverk, er svært glad for å få Anne Rimmen i stallen.

- Anne er en av de aller beste programlederne vi har i Norge. Hun er suveren på direktesendinger, og har masse erfaring å bidra med inn i sportsredaksjonen som Jan-Erik Aalbu nå er i ferd med å bygge. Men hun er også tiltenkt en viktig rolle i et nytt underholdningskonsept som kommer på TVNorge til våren. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det er noe jeg har veldig stor tro på, sier Landsverk.