I «Den jævla naboen» skal programleder Øyvind Rafto, kjent fra Raske menn, og hans faste panel, bestående av psykologiprofessor Fanny Duckert og forsvarsadvokat Nils Nordhus, reflektere rundt absurde, men likevel reelle nabokonflikter fra hele landet.

Programmet hadde premiere på TV3 tirsdag kl. 21.30, og dro i snitt 149.000 seere. Det er flere seere enn premierene på TV3-programmene «Råskap», «Aber Bergen», «Luksusfellen», «Eventyrlig oppussing» og «Masterchef» kunne vise til tidligere i høst.

- Det er gøy å se at seerne sjekker ut humorprogrammet vårt, som bidrar til en større bredde i type sjangre og programmer på TV3 denne sesongen, sier pressesjef Line Vee Hanum i MTG.

Les mer: «Aber Bergen» fikk en treg start på tv-skjermen

Les også: Færre gikk i «Luksusfellen»

I tillegg til nabokranglingen, bidro Champions League-kampen mellom Bayer Leverkusen og Tottenham på Viasat 4 til å gi MTG TV en samlet kommersiell andel på 21,1 prosent i går.